محافظت  از اسناد و کتابهای الکترونیکی انبوه به صورت حرفه ای و تخصصی

یکی از روش های مطمئن برای جلوگیری از انتشار غیرقانونی اسناد، تبدیل آنها به فرمت PDF می باشد که  امنیت بالاتری نسبت به فرمت هایی مانند DOC دارند. اما به روشهای مختلف میتوان محدودیت فایل های PDF را نیز از بین برده و آنها را ویرایش نمود. بنابراین نیاز هست که  بر روی اسناد PDF یک واترمارک (استفاده از هر نوع لوگو، شماره، نوشته، تصویر و دیگر آبجکت ها)ایجاد نمود تا از کپی غیر مجاز آن ها جلوگیری شود. ایجاد رمز بوسیله کاربران عادی ، ساده ترین راه است با این عیب که اگر رمز افشا شد میتوان سند را ویرایش کرد ، پس  چگونه از کپی غیر مجاز اسناد الکترونیکی جلوگیری کنیم؟

محدود سازی اسناد پی دی اف بسته به نیاز کاربران متفاوت است  ، کاربران اسناد شخصی  غالبا علاقه دارند واترمارک خود را ضمیمه ی فایل کرده و هر گونه تغییر ، ویرایش ، کپی  و  پرینت  را محدود نمایند که قابل انجام است .

اما کاربران تجاری نیازهای متفاوتی دارند ، برخی نیاز دارند یک سند برای عده ای محدود باشد و همان سند برای عده ای دیگر محدودیت کمتری داشته باشد که این امر با رمز دومرحله ای پیشرفته قابل انجام است به عبارت ساده تر محدودیت بر اساس رمزی که در اختیار کاربر قرار دارد اعمال میشود ، رمز اول برای کاربران عادی و رمز دوم برای همکاران.

چند نمونه از اعمال محدودیت ها روی اسناد الکترونیکی

-          غیر فعال کردن کپی برداری از متن

-          غیر فعال کردن هر گونه تغییر و ویرایش در متن

-          غیر فعال کردن پرینت

-          رمز گزاری پیشرفته ی چند مرحله ای بر روی اسناد

و .

برای سفارش میتوانید با کانال تلگرامی یا ایتا (@Goleyekta) یا به آیدی (@javadhaghighi) در تلگرام یا ایتا در ارتباط باشید.



 


مشخصات

آخرین جستجو ها